Mësuesi Sezoni XV

Provimi i shtetit në mësuesi, lista emërore për profilet Biologji, Kimi dhe Biologji Kimi

Kjo është lista e plotë për të gjithë kandidatët që do t’i nënshtrohen provimit të shtetit në mësuesi në profilet Biologji, Kimi dhe Biologji Kimi. Përbri secilit emër tregohet data dhe ora e zhvillimit të provimit.

Në kuadër të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19 dhe në vijim të masave parandaluese të përhapjes së tij, gjatë paraqitjes për pjesëmarrje në testim, kandidati duhet të ketë parasysh dhe të zbatojë rregullat e mëposhtme:

1. të paraqitet pranë QSHA-së i pajisur me mjetet mbrojtëse, maskë dhe doreza plastike;

2. të zbatojë ruajtjen e distancës fizike 1,5 – 2 metër me kandidatët e tjerë;

3. të ketë me vete vetëm dokumentet e kërkuara dhe mjetin e identifikimit;

4. të ketë me vete stilolaps për nënshkrimin e deklaratës dhe rezultatit të testimit;

5. të mos ketë me vete celularë, çanta dhe sende të tjera personale, të panevojshme në zhvillimin e testimit.


Lista e kandidatëve Biologji

Lista e kandidatëve Kimi

Lista e kandidatëve Biologji Kimi

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,410 Lexime
6 muaj më parë