LISTA EMËRORE

Provimi i Shtetit në Mësuesi Sezoni XIII Mars Prill 2019

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka zbardhur listën emërore të mësuesve që ju nënështrohen provimeve të shtetit si dhe kalendarin e datave kur do të zhvillohen testimet për secilin profil.

Provimi i Shtetit në Mësuesi Sezoni XIII Mars Prill 2019. Më poshtë ju sjellim listën emërore.  Mësuesit mund të konfirmojnë emrat në listat e publikuara e më pas të shikojnë datën dhe orën kur do të zhvillohet provimi.

(Portali Shkollor)

1,124 Lexime
1 vit më parë