"MËSUES PËR SHQIPËRINË"

Publikohen lista të reja për testimin e informatizuar

QSHA ka publikuar listën e emrave të kandidatëve, të cilët i nënshtrohen testimit të informatizuar, sipas kalendarit dhe datave përkatëse. Më poshtë lista e kandidatëve për profilin histori, gjeografi dhe art pamor, kimi dhe biologji.

QSHA ka publikuar listën e emrave të kandidatëve, të cilët i nënshtrohen testimit të informatizuar, sipas kalendarit dhe datave përkatëse. Më poshtë lista e kandidatëve për profilin histori, gjeografi dhe art pamor, kimi dhe biologji

(Portali Shkollor)

1,527 Lexime
4 muaj më parë