LICENSIMI

QSHA zbardh listat emërore për provimet e shtetit në mësuesi

QSHA ka bërë publike listën me emrat e mësuesve të cilët do të kryejnë provimin në profilet: Kimi, Biologji-Kimi, Biologji, Gjuhë frënge, Gjuhë greke, Gjuhë italiane, Arte figurative, Gjuhë angleze, Gjuhë gjermane, si dhe Instrumenta muzikore.

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka bërë publike listën e radhës me emrat e mësuesve të cilët do të kryejnë provimin e licencës në degët:  Kimi, Biologji-Kimi, Biologji, Gjuhë frënge, Gjuhë greke, Gjuhë italiane, Arte figurative, Gjuhë angleze, Gjuhë gjermane, si dhe Instrumenta muzikore. 


Ju rikujtojmë se:

Mësuesit e profilit "Arte figuratve" do t'i nënshtohen testimit më datë 6 nëntor, Biologjia në datë 7 nëntor, Biologji-kimi në datat 7 dhe 8 nëntor, Kimia në datën 11 nëntor, Gjuha angleze në datat 11, 12 dhe 13 nëntor, Gjuha frënge në datë 14 nëntor, Gjuha italiane dhe Gjuha greke më 14 nëntor, Gjuha gjermane dhe Instrumentat muzikore më datë 15 nëntor .


Ndërkohë, pritet zbardhja e dy listave emërore për profilet: Edukim fizik dhe Informatikë. 


Lista Biologji-Kimi

Lista Biologji

Lista Gjuhë frënge

Lista Gjuhë greke

Lista Gjuhë italiane

Lista Arte figurative

Lista Gjuhë angleze

Lista Kimi

Lista Gjuhë gjermane

Lista Instrumente muzikore


(Portali Shkollor)

915 Lexime
2 muaj më parë