URDHËRI

Rihapja e kopshteve dhe çerdheve, udhëzuesi i plotë për masat kundër COVID - 19

Ky është urdhri i plotë të cilin duhet ta zbatojnë kopshtet dhe çerdhet pas rihapjes së tyre më datë 1 qershor. Në të parashikohen qartë të gjitha rregullat ose masat antikovid që duhet të ndjekin si drejtuesit e këtyre institucioneve, edukatoret- stafi, ashtu edhe prindërit e të vegjlit.

Ashtu siç u njoftua, kopshtet dhe çerdhet do të hapen më datë 1 qershor. Pas më shumë se dy muajsh, fëmijët do t'i kthehen aktiviteteve të tyre ditore, duke zbatuar masat e reja të nevojshme, të vendosura për parandalimin e Covid-19. 


Në draft-protokollin e specialistëve të Institutit të Shëndetit Publik, janë përcaktuar rregullat që duhet të ndiqen nga të gjitha palët, si nga ana e personelit ashtu edhe nga fëmijët/prindërit. 


Ky është urdhri i plotë, të cilin e gjeni në formatin PDF:

 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,089 Lexime
1 muaj më parë