Aktualitet

Shkollat do të jenë pushim më datë 27 nëntor

Ministria e Arsimit dhe Sportit njofton se institucionet arsimore do të jenë pushim më datë 27 nëntor 2023. Zëvendësimi i kësaj dite do të bëhet në një nga ditët e pushimit, brenda 3-mujorit të parë të vitit pasardhës, sipas përcaktimeve të Vendimit të Këshillit të Ministrave.

Ministria e Arsimit ka njoftuar se dita e hënë para festave kombëtare, pra data 27 nëntor, do të jetë pushim për shkollat. 


“Njoftojmë se institucionet arsimore do të jenë pushim më datë 27 nëntor 2023 bazuar në vendimin nr. 652, datë 22.11.2023, të Këshillit të Ministrave ‘Për caktimin e ditës së hënë, datë 27.11.2023, ditë pushimi’.  Zëvendësimi i kësaj dite do të bëhet në një nga ditët e pushimit, brenda 3-mujorit të parë të vitit pasardhës, sipas përcaktimeve të Vendimit të Këshillit të Ministrave”, thuhet në njoftimin e MAS.

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

512 Lexime
4 muaj më parë