MATURA SHTETËRORE

Tezat e Provimeve me Zgjedhje ndër vite.

Tezat e provimeve të maturës shtetërore ndër vite janë publikuar nga MASR (Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë) dhe QSHA (Qendra e Shërbimeve Arsimore)

Tezat e provimeve të maturës shtetërore ndër vite janë publikuar nga MASR (Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë) dhe QSHA (Qendra e Shërbimeve Arsimore)(Mjafton të klikoni mbi lëndët)


Matura 2018


Matura 2017


MATURA 2016

 

MATURA 2015


MATURA 201411,188 Lexime
5 vjet më parë