UDHËZIM NR.12, DATË 10.06.2021

Udhëzimi për procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune dhe për administrimin e portalit "Mësues për Shqipërinë"

Më poshtë do të njiheni me procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në institucionet arsimore publiketë arsimit parauniversitar dhe për administrimin e portalit "Mësues për Shqipërinë".

Më poshtë do të njiheni me procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar dhe për administrimin e portalit "Mësues për Shqipërinë". 


 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

20,458 Lexime
3 vjet më parë