Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

Albas

 • Miushi lexues

     6 vjet më parë     2,602 Lexime

  Është një seri librash për vajza dhe djem të moshës mbi 3 vjeç. Librat tregojnë ndodhitë e dy personazheve, Konit dhe Maksit, ndërkohë që ata zbulojnë...

 • "Vepra e plotë e Vasko Popës"

     6 vjet më parë     2,541 Lexime

  ALBAS sjell në shqip të gjithë veprën e Vasko Popës, e përkthyer nga Ben Andoni. Një punë e vështirë disavjeçare, e cila ka përfshirë shumë krahasime...

 • Doktor Gjeniu

     6 vjet më parë     2,759 Lexime

  Dy libra me stilolaps elektronik, i cili tregon nëse përgjigjja është e saktë apo jo. Për këtë mjafton që familja të vendosë lapsin në rrathët e vegjë...

 • "Eja ta gjejmë"

     6 vjet më parë     2,464 Lexime

  Seria e librave “Eja ta gjejmë” është për fëmijë të moshës mbi 1 vjeç. Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritarezat” me figur...

 • “Dedektivi Inteligjent”

     6 vjet më parë     2,533 Lexime

  Ky libër do të vërë në provë zgjuarsinë dhe mendjemprehtësinë tënde! Provo aftësitë e tua hetuese përmes lojërave argëtuese logjik, inteligjente, vëzh...

 • Miushi Magjik

     6 vjet më parë     2,479 Lexime

  Librat elektronikë përfshijnë një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohuritë fillestare për shkronjat dhe fjalët, numrat, kaf...

 • “Lartësi”, një roman që flak klishetë patriotike

     6 vjet më parë     2,152 Lexime

  “Një roman që guxon të flakë të gjitha klishetë patriotike për një temë të rëndësishme të historisë, pa nënvlerësuar heroizmin e dëshpëruar të kohës.”

 • Një familje e paparë!

     6 vjet më parë     9,163 Lexime

  Seria e librave “Një familje e paparë” është një zgjedhje e zgjuar për fëmijët e moshës mbi 8 vjeç. Situata dhe ngjarje të prekshme nga të cilat fëmij...

 • Legjenda e balada shqiptare

     6 vjet më parë     18,822 Lexime

  Legjendat vazhdojnë… po kështu dhe të tjerat në këtë libër si Legjenda e Rozafës, Kënga e Gjergj Alisë, Udhëtimi i Ago Ymerit, e të tjera. Legjenda e...

 • EasyPay dhe Albas, blini online librin që dëshironi

     6 vjet më parë     2,693 Lexime

  Albas në bashkëpunim me EasyPay bën të mundur që ju të blini librin që dëshironi dhe të paguani në kohë reale koston e librit. Avantazhi i pagesës me...