Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Albas

 • 101 pyetje dhe përgjigje/ Ç'po ndodh me mua?

  101 pyetje dhe përgjigje/ Ç'po ndodh me mua?

     1 vit më parë     1,114 Lexime

  Adoleshenca është një periudhë mbushur plot me ndryshime dhe emocone të reja. Ky llibër të ndihmon të qartësosh nga afër dhe lehtësisht dyshimet e mëd...

 • GATI “ÇELËSI I GJUHËS SHQIPE” (për ciklin 9-vjeçar)

  GATI “ÇELËSI I GJUHËS SHQIPE” (për ciklin 9-vjeçar)

     1 vit më parë     5,268 Lexime

  Gati “Çelësi i gjuhës shqipe” (për ciklin 9-vjeçar) në ndihmë të mësuesve dhe të nxënësve që do të përgatiten për Provimin Kombëtar të Arsimit Bazë...

 • Gati "Çelësi i Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe"

  Gati "Çelësi i Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe"

     1 vit më parë     5,136 Lexime

  Shpresojmë që me "Çelësin e letërsisë dhe Gjuhës Shqipe", t’u kemi lehtësuar punën maturantëve dhe mësuesve të letërsisë, të cilët janë kryesorët në k...

 • Shtëpia me brisqe rroje

  Shtëpia me brisqe rroje

     1 vit më parë     537 Lexime

  Boshti i strukturës së këtij libri është fjala e thjeshtë që përmban thelbësoren, qartësinë, imazhet që të godasin, por veçanërisht spikat përdorimi i...

 • Klasikët për të vegjël

  Klasikët për të vegjël

     1 vit më parë     720 Lexime

  Shtrëpia botuese Albas sjell për fëmijët serinë "Klasikët për të vegjël". Djemtë e rrugës "Pal", Gra të vogla, Remi pa familje, Ana flokëkuqja janë pj...

 • I KEQI I VETES, botimi më i ri i Albas

  I KEQI I VETES, botimi më i ri i Albas

     1 vit më parë     428 Lexime

  Janë copëza kujtimesh të një emigranti, fate, ndjesi, ngjarje historike, të vërteta të pathëna, përplasje mendimesh, brejtje ndërgjegjeje apo mbartja...

 • Albas, stenda që ofron shumëllojshmëri titujsh

  Albas, stenda që ofron shumëllojshmëri titujsh

     1 vit më parë     575 Lexime

  Shtëpia Botuese Albas është magjia e këtij panairi. Stenda e saj është njëlloj si një librari e madhe, ku ndeshesh me dhjetëra botime, autorë, ilustri...

 • 100 fotografitë që ndryshuan botën

  100 fotografitë që ndryshuan botën

     1 vit më parë     600 Lexime

  100 Fotografitë më të famshme në historinë bashkëkohore, shkrepje që I treguan botës çastet që kanë bërë epokë dhe pikat pa kthim, imazhe, të cilat pë...

 • Uni i tij i ndaluar

  Uni i tij i ndaluar

     1 vit më parë     398 Lexime

  Uni i tij i ndaluar, një libër nga Peter Carey. Për të joshur lexuesin përdor teknikën e përroit të ndërgjegjës për të përshkruar paqartësitë e person...

 • Më quajnë...MIkelanxhelo

  Më quajnë...MIkelanxhelo

     1 vit më parë     376 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...