Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Albas

 • Më quajnë... Mikelanxhelo

  Më quajnë... Mikelanxhelo

     9 muaj më parë     340 Lexime

  Më quajnë... Është një seri për fëmijë me biografi të personazheve botërore. Çdo libër flet për një figurë të shquar të historisë, shkencës, artit, ku...

 • "Panik në autostradë"

  "Panik në autostradë"

     9 muaj më parë     375 Lexime

  Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim...

 • "Obobo, Kroketa është sëmurë!"

  "Obobo, Kroketa është sëmurë!"

     9 muaj më parë     302 Lexime

  Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim...

 • "I keqi i vetes", Gazmend Kapllani

  "I keqi i vetes", Gazmend Kapllani

     9 muaj më parë     779 Lexime

  Albas sjell romanin "I keqi i vetes". Autori Gazmend Kapllanin, i vlerësuar nga kritika perëndimore si një nga zërat më origjinalë, vjen para lexuesit...

 • "Sfidë! Një javë pa ekrane!"

  "Sfidë! Një javë pa ekrane!"

     9 muaj më parë     471 Lexime

  Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim...

 • “Uni i tij i ndaluar”, Peter Carey

  “Uni i tij i ndaluar”, Peter Carey

     9 muaj më parë     328 Lexime

  Albas sjell në gjuhën shqip romanin “Uni i tij i ndaluar”, Peter Carey, tër kthyer nga Ukë Buçpapaj. Carey përdor stilin e përroit të ndërgjegjes për...

 • Material në ndihmë të mësuesve që do t'u nënshtrohen provimeve

  Material në ndihmë të mësuesve që do t'u nënshtrohen provimeve

     10 muaj më parë     38,312 Lexime

  Në këtë material do të gjeni një vështrim të përgjithshëm mbi të mësuarit, bazuar mbi kompetencat dhe mendimtarët që kanë vënë bazat e konstruktivizmi...

 • "Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet", Scott Peck

  "Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet", Scott Peck

     10 muaj më parë     912 Lexime

  Scott Peck-u rrëmon edhe më thellë në çështjet e jetës së përditshme, me të cilat përballemi dhe na sfidojnë të gjithëve në ditët e sotme: me fajin dh...

 • Dita e parë e shkollës, ministrja Qato uron nga Deaprint

  Dita e parë e shkollës, ministrja Qato uron nga Deaprint

     10 muaj më parë     2,245 Lexime

  Urimin për ditën e parë të shkollës ministrja e shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjen, Sonila Qato ka zgjedhur ta urojë nga shtypshkronja e librit shko...

 • Albas ju uron suksese në vitin e ri shkollor 2018-2019!

  Albas ju uron suksese në vitin e ri shkollor 2018-2019!

     11 muaj më parë     549 Lexime

  Albas-group ju uron suksese në ketë vit të ri shkollor dhe ju premton që do të jetë gjithmonë pranë jush për të ndihmuar në një mësimdhënie dhe mësimn...