Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Albas

 • “Mitologji shqiptare”, Tonin Çobani

  “Mitologji shqiptare”, Tonin Çobani

     1 vit më parë     1,791 Lexime

  Mitologjia shqiptare nuk mund të përjashtohet prej këtyre ligjësive universale. Aq më tepër kur ajo dokumentohet paralelisht (në mos më herët) me mito...

 • "Tantra", dashuria trup-shpirt

  "Tantra", dashuria trup-shpirt

     1 vit më parë     1,679 Lexime

  “Bëje dashurinë një krijim, dhe jeta bëhet art”. Kjo ndodh kur seksi transformohet në dashuri, dhe më tej dashuria transformohet në veten tënde më të...

 • “Anton Pashku” promovohet në ambientet e Bibliotekës Kombëtare

  “Anton Pashku” promovohet në ambientet e Bibliotekës Kombëtare

     1 vit më parë     1,516 Lexime

  Shtëpia Botuese Albas sjell veprën studimore “Anton Pashku” të akademikut Sabri Hamiti. Botimi i këtij libri përkon më 80-vjetorin e lindjes dhe 22-vj...

 • Udhëtimi i mrekullueshëm i Nils Holgersonit nëpër Suedi

  Udhëtimi i mrekullueshëm i Nils Holgersonit nëpër Suedi

     1 vit më parë     2,341 Lexime

  Shtëpia botuese “Albas” sjell për herë të parë nga origjinali botimin e plotë të aventurave të Nils Holgersonit. Nilsi është një 14-vjeçar trazovaç dh...

 • "Histori e shkurtër e rrëmujës"

  "Histori e shkurtër e rrëmujës"

     1 vit më parë     1,552 Lexime

  Nisur në 2008-n, romani filloi të zhvillohej diktuar nga personazhet dhe udhët e tyre të ngatërruara, nga të cilat munda të shkëputem vetëm në gusht t...

 • "Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës"

  "Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës"

     1 vit më parë     1,392 Lexime

  Bëhuni gati të qeshni, siç nuk ju ka ndodhur ndonjëherë teksa lexoni një libër, sepse historia nuk mbaron aspak siç mendoni ju. Vogëlushja e gjorë ësh...

 • "Gjyshi në kornizë"

  "Gjyshi në kornizë"

     1 vit më parë     1,492 Lexime

  Në këtë libër autori sjell me emocion një ngjarje kulmore, nga jeta e një gjyshi dhe nipit të tij. Fëmija ndodhet para vështirësish natyrore, të cilat...

 • "Matia dhe gjyshi"

  "Matia dhe gjyshi"

     1 vit më parë     1,657 Lexime

  Qielli, si gjithmonë në këtë histori, ishte i qetë e plot dritë. Kështu mbyllet kapitulli i dhjetë i Matia dhe gjyshi, ndonëse tregohet diçka e dhimbs...

 • “Një jashtëtokësor në familje”

  “Një jashtëtokësor në familje”

     1 vit më parë     1,483 Lexime

  Në këtë roman, që të bën për të qeshur e për të menduar, Bianca Pitzorno tregon kontradiktat dhe paragjykimet, që shoqërojnë edukimin e vajzave dhe të...

 • “Shtrigushja ime”

  “Shtrigushja ime”

     1 vit më parë     1,477 Lexime

  "Azdrubal Tirinanci nuk i lan kurrë dhëmbët, është i paedukatë dhe egoist. Por është edhe një djalosh modern, që mbetet i shokuar kur lexon në testame...