Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Albas

 • Historia e një kordhe

  Historia e një kordhe

     2 vjet më parë     1,628 Lexime

  Pas kryeveprës së Magrisit, Danub, të botuar një vit më parë, Historia e një kordhe është titulli i dytë i këtij autori që vjen në shqip nga shtëpia b...

 • Albas sjell në shqip librin “Poliana”

  Albas sjell në shqip librin “Poliana”

     2 vjet më parë     2,404 Lexime

  “Poliana” është pjesë e serisë së klasikëve për fëmijë. Shtëpia botuese Albas e sjell këtë vepër në gjuhën shqipe, nërmjet përkthimit të kujdeshëm të...

 • “Mitologji shqiptare”, Tonin Çobani

  “Mitologji shqiptare”, Tonin Çobani

     2 vjet më parë     1,995 Lexime

  Mitologjia shqiptare nuk mund të përjashtohet prej këtyre ligjësive universale. Aq më tepër kur ajo dokumentohet paralelisht (në mos më herët) me mito...

 • "Tantra", dashuria trup-shpirt

  "Tantra", dashuria trup-shpirt

     2 vjet më parë     1,791 Lexime

  “Bëje dashurinë një krijim, dhe jeta bëhet art”. Kjo ndodh kur seksi transformohet në dashuri, dhe më tej dashuria transformohet në veten tënde më të...

 • “Anton Pashku” promovohet në ambientet e Bibliotekës Kombëtare

  “Anton Pashku” promovohet në ambientet e Bibliotekës Kombëtare

     2 vjet më parë     1,631 Lexime

  Shtëpia Botuese Albas sjell veprën studimore “Anton Pashku” të akademikut Sabri Hamiti. Botimi i këtij libri përkon më 80-vjetorin e lindjes dhe 22-vj...

 • Udhëtimi i mrekullueshëm i Nils Holgersonit nëpër Suedi

  Udhëtimi i mrekullueshëm i Nils Holgersonit nëpër Suedi

     2 vjet më parë     2,715 Lexime

  Shtëpia botuese “Albas” sjell për herë të parë nga origjinali botimin e plotë të aventurave të Nils Holgersonit. Nilsi është një 14-vjeçar trazovaç dh...

 • "Histori e shkurtër e rrëmujës"

  "Histori e shkurtër e rrëmujës"

     2 vjet më parë     1,648 Lexime

  Nisur në 2008-n, romani filloi të zhvillohej diktuar nga personazhet dhe udhët e tyre të ngatërruara, nga të cilat munda të shkëputem vetëm në gusht t...

 • "Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës"

  "Historia e jashtëzakonshme e Lavinjës"

     2 vjet më parë     1,466 Lexime

  Bëhuni gati të qeshni, siç nuk ju ka ndodhur ndonjëherë teksa lexoni një libër, sepse historia nuk mbaron aspak siç mendoni ju. Vogëlushja e gjorë ësh...

 • "Gjyshi në kornizë"

  "Gjyshi në kornizë"

     2 vjet më parë     1,570 Lexime

  Në këtë libër autori sjell me emocion një ngjarje kulmore, nga jeta e një gjyshi dhe nipit të tij. Fëmija ndodhet para vështirësish natyrore, të cilat...

 • "Matia dhe gjyshi"

  "Matia dhe gjyshi"

     2 vjet më parë     1,833 Lexime

  Qielli, si gjithmonë në këtë histori, ishte i qetë e plot dritë. Kështu mbyllet kapitulli i dhjetë i Matia dhe gjyshi, ndonëse tregohet diçka e dhimbs...