Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Albas

 • “Mësimet e pianos”, nga Sonila Kapedani

  “Mësimet e pianos”, nga Sonila Kapedani

     1 vit më parë     1,135 Lexime

  Ju, lexues të vegjël, së bashku me 6 miq të rinj do të nisni një udhëtim muzikor shumë të bukur e të dobishëm. Ndërsa shfletoni faqet e librit, nëse d...

 • “Të qetë në kohë lufte”

  “Të qetë në kohë lufte”

     1 vit më parë     1,194 Lexime

  Shtëpia Botuese Albas sjell në shqip librin e shkrimtarit spanjoll Cristian Crusat “Të qetë në kohë lufte”. Në këtë vëllim me tregime lexuesi kurrë nu...

 • Profeti & meditime poetike

  Profeti & meditime poetike

     1 vit më parë     936 Lexime

  Më 1923 botohet Profeti, titull që vjen prej njërës nga muzat e tij 21 vjet pata botimit, bashkëngjitur me jehonën e vazhdueshme të profet-poetëve të...

 • Serisë “Një familje e paparë” i shtohen 4 tituj të rinj

  Serisë “Një familje e paparë” i shtohen 4 tituj të rinj

     1 vit më parë     1,485 Lexime

  Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim...

 • "Ariu i Bardhë i Ëndrrave"

  "Ariu i Bardhë i Ëndrrave"

     1 vit më parë     6,555 Lexime

  Psikologia Denata Toçe sjell për të gjithë lexuesit e vegjël një krijim unik, i cili shumë shpejt do të kthehet në përrallën më të dashur për ta dhe A...

 • “Rruga në të cilën rrallë shkohet”, Scott Peck

  “Rruga në të cilën rrallë shkohet”, Scott Peck

     1 vit më parë     1,859 Lexime

  Albas sjell librin psikologjik “Rruga në të cilën rrallë shkohet”, Scott Peck. Ky libër, më mirë se një duzinë ilaçesh, mund ta ndihmojë e ta lehtësoj...

 • Seria Klasikët për të vegjël vjen me 6 tituj të rinj

  Seria Klasikët për të vegjël vjen me 6 tituj të rinj

     1 vit më parë     1,734 Lexime

  “Robin Hudi”, “Aventurat e Hakëlber Finit”, “David Koperfildi”, “Don Kishoti”, “Drakula” dhe “Romeo dhe Zuljeta”. Ju presim në stendën e Albas, në Pan...

 • Seria italiane për fëmijë, "Stralisku"

  Seria italiane për fëmijë, "Stralisku"

     1 vit më parë     1,609 Lexime

  Peizazhet jetojnë, marrin frymë, shfaqen dhe zhduken në faqet e mureve të dhomave, duke ngjizur frymëmarrjen e natyrës në muret e ftohta. Stralisku ës...

 • Libri që flet

  Libri që flet

     1 vit më parë     764 Lexime

  Librat zanorë janë shumë të dashur për fëmijët. Fëmijët duke dëgjuar “librin që flet” mësojnë dhe argëtohen nërmjet tingujve të magjishëm të natyrës.

 • Shoqja ime Koni

  Shoqja ime Koni

     1 vit më parë     804 Lexime

  Siç rritet lexuesi, rriten edhe Maksi me Konin. Tashmë ata janë të gatshëm të shoqërojnë fëmijët mbi 8 vjeç me aventurat dhe ngjarjet e papritura që h...