Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Albas

 • “Teksa shkruaja u ndjeva një njeri i lirë, në mendje e në zemër”

  “Teksa shkruaja u ndjeva një njeri i lirë, në mendje e në zemër”

     1 vit më parë     1,156 Lexime

  Libri “Më quajnë... Musine Kokalari” u vlerësua libri më i mirë për fëmijë në Panairin e Librit 2017. Persida Asllani dhe Albas sollën më pranë lexues...

 • 100 shkencëtarët që ndryshuan botën

  100 shkencëtarët që ndryshuan botën

     1 vit më parë     2,068 Lexime

  Të jetosh në ditët e sotme do të thotë të ballafaqohesh me frytet e shkencës. Shkenca na ka dhënë televizionin, motorin me djegie të brendshme, avioni...

 • Panairi i Librit, takohemi në stendën e Albas

  Panairi i Librit, takohemi në stendën e Albas

     1 vit më parë     1,523 Lexime

  Ju presim në stendën e Albas me mbi 50 tituj të rinj dhe ju ftojmë të takoni disa nga autorët e librave sipas një agjende të përcaktuar. Mos mungoni n...

 • "DASHURIA, HYJNORJA, KRIJIMI"

  "DASHURIA, HYJNORJA, KRIJIMI"

     1 vit më parë     1,549 Lexime

  Mbretëria e spiritualitetit është mistike dhe e thellë. Kur e shohim botën me admirim dhe pakëz frikë, bëhemi të vetëdijshëm se bota është e mbushur m...

 • “Në arrati me shpirtra që nuk shuhen”

  “Në arrati me shpirtra që nuk shuhen”

     1 vit më parë     1,525 Lexime

  “Kam takuar dhe intervistuar qindra individë me kontribute cilësore në shoqërinë shqiptare… jo vetëm kaq! Më pasuruan e ridimensionuan, më krijuan mun...

 • "Martin Camaj ende i pazbuluem"

  "Martin Camaj ende i pazbuluem"

     1 vit më parë     1,589 Lexime

  Shtëpia botuese Albas sjell librin e Hans-Joachim Lanksch "Martin Camaj ende i pazbuluem". Në këtë libër gërshetohet objektivizmi me ndjeshmërinë e st...

 • Udhëtim në botën e pikturës shqiptare

  Udhëtim në botën e pikturës shqiptare

     1 vit më parë     1,762 Lexime

  Ky udhëtim fillon me tablotë e realizuara në shekujt XVI-XVIII, nga mjeshtri i madh Onufri, nga pasuesi i tij i denjë, Konstandin Shpataraku...

 • Panairi i Librit, Albas sjell mbi 50 tituj të rinj

  Panairi i Librit, Albas sjell mbi 50 tituj të rinj

     1 vit më parë     1,776 Lexime

  Në stendën tonë do të gjeni libra për të gjitha grup moshat: libra për bebe, libra me tinguj zanorë për fëmijë, libra të posaçëm për lexuesit fillesta...

 • Historia e një kordhe

  Historia e një kordhe

     1 vit më parë     1,539 Lexime

  Pas kryeveprës së Magrisit, Danub, të botuar një vit më parë, Historia e një kordhe është titulli i dytë i këtij autori që vjen në shqip nga shtëpia b...

 • Albas sjell në shqip librin “Poliana”

  Albas sjell në shqip librin “Poliana”

     1 vit më parë     2,059 Lexime

  “Poliana” është pjesë e serisë së klasikëve për fëmijë. Shtëpia botuese Albas e sjell këtë vepër në gjuhën shqipe, nërmjet përkthimit të kujdeshëm të...