Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Zbavitje

 • Bashkia e Tiranës, internet falas në qendër të qytetit

  Bashkia e Tiranës, internet falas në qendër të qytetit

     7 muaj më parë     230 Lexime

  Nisma “Tirana Smart City” e Bashkisë së Tiranës për ofrimin e shërbimit “Free WiFi” ka filluar të funksionojë në sheshin “Skënderbej”, ndërsa së shpej...

 • Shembuj për të mësuar shpejt

  Shembuj për të mësuar shpejt

     8 muaj më parë     4,319 Lexime

  Dëshironi t’i mësoni fëmijës tuaj të vizatojë kafshë të ndryshme me lehtësi? Ne po ju sjellim disa shembuj ku tregohet ky proces hap pas hapi me baza...

 • Projektet që mund të realizoni gjatë pushimeve

  Projektet që mund të realizoni gjatë pushimeve

     8 muaj më parë     1,718 Lexime

  Arti dhe muzika janë një pjesë e rëndësishme e mbajtjes aktiv të trurit. Studimet tregojnë se pjesëmarrja në art ndihmon nxënësit të zhvillojnë të men...

 • Metoda e mësimit me projekt, e pasur dhe produktive

  Metoda e mësimit me projekt, e pasur dhe produktive

     1 vit më parë     2,456 Lexime

  Në panairin "eTwinning sfidë dhe oportunitet për Qytetarinë Digjitale", që organizua nga MAS në Berat, "Flatrat e dijes" fituan çmimin e tretë. Falënd...

 • 6 filma që duhet t’i shikoni patjetër me fëmijët tuaj

  6 filma që duhet t’i shikoni patjetër me fëmijët tuaj

     1 vit më parë     896 Lexime

  Kjo do të thotë karaktere frymëzues që po shkatërrojnë stereotipet kufizuese dhe inkurajojnë fëmijët tanë të jenë vetja e tyre më e mirë. Në mesin e s...

 • Rëndësia e lojërave

  Rëndësia e lojërave

     1 vit më parë     3,231 Lexime

  Një lloj i veçantë lojërash që mpreh aftësitë folëse të fëmijëve, janë lojërat gjuhësore. Ato janë shumë argëtuese dhe të pëlqyeshme prej fëmijëve. Më...

 • Zbukurojmë pemën e Vitit të Ri

  Zbukurojmë pemën e Vitit të Ri

     1 vit më parë     783 Lexime

  Në muajin dhjetor, ditët e premte të tri javëve të para, janë lënë orë projekti për përgatitjet e festës, ndërsa java e katër është pushim. Kështu, ke...

 • “Babagjyshit, Poli i Veriut, Kutia Postare 47”

  “Babagjyshit, Poli i Veriut, Kutia Postare 47”

     1 vit më parë     614 Lexime

  Të gjithë fëmijët e ciklit arsimor 9-vjeçar mund të shkruajnë një letër për “babagjyshin sekret” dhe ta dërgojnë atë në adresën “Babagjyshit, Poli i V...

 • 5 hapa për të darkuar pa drama

  5 hapa për të darkuar pa drama

     1 vit më parë     554 Lexime

  Jo çdo vakt është perfekt dhe fëmijët duhet të mësojnë të jenë fleksibël, kuriozë, të sjellshëm dhe të mirëushqyer. Këto mësohen në tavolinë.

 • Leksione financiare

  Leksione financiare

     1 vit më parë     595 Lexime

  Financat personale janë një temë që ndikon ndjeshëm në jetën e një të riu. Nevojitet një planifikim i mirë për t’u shpjeguar me shembuj konkret, në më...