Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

Kulturë

 • Art në katedër

     1 vit më parë     4,079 Lexime

  Edicioni i dytë i ekspozitës "Arti në katedër", solli në vëmendjen e publikut 34 vepra nga mësues të shkollave artistike "Jordan Misja", Tiranë dhe "J...

 • Profili i liderit të vërtetë

     1 vit më parë     2,081 Lexime

  Lideri duhet të ketë një status tepër të lartë si: moral, shoqëror, etik si dhe të jetë i arsimuar. Parësore mendoj se është dija dhe nëse është i mir...

 • Të (mos) jesh pjesë e turmës

     1 vit më parë     605 Lexime

  Mendon se e shkëputur nga rrjeti social të bën të ndihesh më mirë. E kështu, vendos që të rikthehesh për të mos i shpëtuar gravitetit... edhe pse në d...

 • Femrat që fituan çmimin Nobel në letërsi!

     1 vit më parë     785 Lexime

  Sa femra e kanë fituar këtë çmim? Ose më saktë kush janë ato? Sa të njohura janë? Ose, sa të lexuara janë?

 • Përse sistemi arsimor danez krijon individë të lumtur

     1 vit më parë     5,399 Lexime

  Iben Dissing Sandahl, specialiste e rritjes dhe edukimit të fëmijëve në këtë intervistë, sjell arsyet pse sistemet tradicionale të mësimdhënies ndikoj...

 • Mësuesit shohin shumë larg

     1 vit më parë     1,510 Lexime

  Imagjinoni se kë po edukojmë, fëmijë ku prindërit nuk dinë as të lexojnë, jo më të shkruajnë shqip. Nuk ndërtohen çatitë e shtëpive pa ngulur rrënjë t...

 • Shqiptarët janë bota vetë!

     1 vit më parë     557 Lexime

  Faleminderit dhe ty, Arbër dhe shumë Arbërve të tjerë si ty, që jeni mjaft kureshtarë, që mësueset kanë në klasat e tyre dhe prindërit në shtëpi. Pa j...

 • Ndryshoje ti atë që unë s'arrita ta ndryshoj (... vajzës sime)

     1 vit më parë     1,239 Lexime

  Premto që çdo ditë do të rezervosh një akt dashurie ndaj vetvetes. Lajmi i mirë, E Mira Ime, është se LUMTURIA NDËRTOHET. I ke ti vetë të gjitha mundë...

 • Lidhja e muzikantëve të Prizrenit

     1 vit më parë     720 Lexime

  Violonçelistët e shkollës "Dëshmorët e lirisë” nga Tirana dhe pianistët e shkollës ‘Lorenc Antoni’ nga Prizreni festojnë binjakëzimin, duke bashkuar t...

 • Mësuesia, një profesion plot sfida!

     1 vit më parë     1,587 Lexime

  Është e rëndësishme të kuptojmë, vlerësojmë rolin e mësuesit dhe gjurmët që lë ai në zhvillimin e nxënësit, nga prindërit, shoqëria dhe institucionet....