Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Hobe dhe pasione

 • Vargje kushtuar mësuesit

     2 vjet më parë     7,496 Lexime

  Poezitë e mëposhtme janë krijuar nga mësuesi i historisë Gëzim Dalliu. Një mësues që shkruan për mësuesin duke ju uruar të gjithë kolegëve gëzuar “7 M...

 • Të mbash sekrete është stresuese!

     2 vjet më parë     860 Lexime

  Të kesh sekrete është një aktivitet psikologjik i lodhshëm, jo vetëm në momentet që jeni të angazhuar për të fshehur diçka, por në përgjithësi për fak...

 • "Perëndesha e vdekshme" fiton konkursin për poezinë më të mirë

     2 vjet më parë     1,298 Lexime

  Flavio Brahja me poezinë "Perëndesha e vdekshme" është fituesi i konkursit të organizuar nga Portali Shkollor. Këto vargje janë bërë refren i dashuris...

 • "Dashuria"

     2 vjet më parë     2,220 Lexime

  "Dashuria" është poezi e shkruar nga Elsa Lila. Ju kujtojmë që sot është afati i fundit për dërgimin e poezive. Nesër do të shpallet fituesi i këtij k...

 • "Dashuria jote është një ishull"

     2 vjet më parë     861 Lexime

  "Dashuria jote është një ishull" është poezi e shkruar nga Panajotis Xhebraj. Ju kujtojmë që sot është afati i fundit për dërgimin e poezive. Nesër do...

 • "Përtej kufijve të një dashurie"

     2 vjet më parë     673 Lexime

  "Përtej kufijve të një dashurie" është poezi e shkruar nga Kristi Rira. Ju kujtojmë që sot është afati i fundit për dërgimin e poezive. Nesër do të sh...

 • "Melodia e shpirtrave"

     2 vjet më parë     22,535 Lexime

  "Melodia e shpirtrave" është poezia me të cilën merr pjesë ne konkurs Adina Gjoshe nga shkolla Arsakeio e Tiranës. Shpërndajeni këtë poezi nëse është...

 • Dashuria jonë

     2 vjet më parë     801 Lexime

  Vargjet në vijim, janë shkruar nga Joni Lulo, e cila konkurron me këtë poezi në konkursin për poezinë më të mirë të dashurisë që zhvillohet në kuadër...

 • Dashuria "forca qiellore"

     2 vjet më parë     1,158 Lexime

  Vargjet në vijim, janë shkruar nga Venera Idrizaj, e cila konkurron me këtë poezi në konkursin për poezinë më të mirë të dashurisë që zhvillohet në ku...

 • "Unë do të dashuroj"

     2 vjet më parë     688 Lexime

  Vargjet në vijim, janë shkruar nga Artemisa Dashi, e cila konkurron me këtë poezi në konkursin për poezinë më të mirë të dashurisë që zhvillohet në ku...