Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

Zbavitje

 • Shembuj për të mësuar shpejt

     6 vjet më parë     10,946 Lexime

  Dëshironi t’i mësoni fëmijës tuaj të vizatojë kafshë të ndryshme me lehtësi? Ne po ju sjellim disa shembuj ku tregohet ky proces hap pas hapi me baza...

 • Projektet që mund të realizoni gjatë pushimeve

     6 vjet më parë     4,726 Lexime

  Arti dhe muzika janë një pjesë e rëndësishme e mbajtjes aktiv të trurit. Studimet tregojnë se pjesëmarrja në art ndihmon nxënësit të zhvillojnë të men...

 • Metoda e mësimit me projekt, e pasur dhe produktive

     6 vjet më parë     5,297 Lexime

  Në panairin "eTwinning sfidë dhe oportunitet për Qytetarinë Digjitale", që organizua nga MAS në Berat, "Flatrat e dijes" fituan çmimin e tretë. Falënd...

 • 6 filma që duhet t’i shikoni patjetër me fëmijët tuaj

     6 vjet më parë     6,898 Lexime

  Kjo do të thotë karaktere frymëzues që po shkatërrojnë stereotipet kufizuese dhe inkurajojnë fëmijët tanë të jenë vetja e tyre më e mirë. Në mesin e s...

 • Rëndësia e lojërave

     6 vjet më parë     21,837 Lexime

  Një lloj i veçantë lojërash që mpreh aftësitë folëse të fëmijëve, janë lojërat gjuhësore. Ato janë shumë argëtuese dhe të pëlqyeshme prej fëmijëve. Më...

 • Zbukurojmë pemën e Vitit të Ri

     6 vjet më parë     3,949 Lexime

  Në muajin dhjetor, ditët e premte të tri javëve të para, janë lënë orë projekti për përgatitjet e festës, ndërsa java e katër është pushim. Kështu, ke...

 • “Babagjyshit, Poli i Veriut, Kutia Postare 47”

     6 vjet më parë     2,835 Lexime

  Të gjithë fëmijët e ciklit arsimor 9-vjeçar mund të shkruajnë një letër për “babagjyshin sekret” dhe ta dërgojnë atë në adresën “Babagjyshit, Poli i V...

 • 5 hapa për të darkuar pa drama

     6 vjet më parë     2,255 Lexime

  Jo çdo vakt është perfekt dhe fëmijët duhet të mësojnë të jenë fleksibël, kuriozë, të sjellshëm dhe të mirëushqyer. Këto mësohen në tavolinë.

 • Leksione financiare

     6 vjet më parë     2,820 Lexime

  Financat personale janë një temë që ndikon ndjeshëm në jetën e një të riu. Nevojitet një planifikim i mirë për t’u shpjeguar me shembuj konkret, në më...

 • Metoda e mësimdhënies së Gordonit

     6 vjet më parë     2,427 Lexime

  Mjaft këngëve të thjeshta, mësojuni fëmijëve muzikë klasike. Nga Bach në Tournier, nga Vivaldi në xhaz, meloditë na mësojnë të njohim emocionet. Ja se...