Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

OECD: Shqipëria është përkeqësuar në 28% të objektivave të zhvillimit 2030, arsimi me rënien më të madhe

Bota shkollore

Aktualitet

OECD: Shqipëria është përkeqësuar në 28% të objektivave të zhvillimit 2030, arsimi me rënien më të madhe

OECD vë në dukje se Shqipëria ka bërë hapa pas në sektorin e arsimit (objektivi 4), me rënie të normave të regjistrimit në parashkollor dhe fillor. Në testimin PISA 2022 të OECD për testimin e njohuri...

Rritja e pagave të punonjësve të arsimit dhe udhëzime për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave

Bota shkollore

Vendimi dhe zbatimi

Rritja e pagave të punonjësve të arsimit dhe udhëzime për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave

Sa është rritja reale e pagave për punonjësit e Arsimit Parauniversitar? Ja vendimi zyrtar i Këshillit të Ministrave dhe sqarime për punonjësit arsimor dhe në ndihmë të punonjësve të financës në zyrat...

Disa këshilla për mësuesit se si mund t’i kalojnë pushimet e verës

Këshilla

Pushimet për mësuesit

Disa këshilla për mësuesit se si mund t’i kalojnë pushimet e verës

Këto janë vetëm disa sugjerime për të kaluar një verë të këndshme dhe të frytshme. Çelësi është të gjeni një balancë mes relaksimit dhe aktiviteteve që ju sjellin kënaqësi dhe zhvillim personal.

Ramazan 2024, çfarë duhet të kenë parasysh mësuesit për nxënësit që agjërojnë?

Këshilla

Nxënësit që agjërojnë

Ramazan 2024, çfarë duhet të kenë parasysh mësuesit për nxënësit që agjërojnë?

Muaji i Ramazanit është një kohë e veçantë për shumë besimtarë myslimanë. Agjërimin e mbajnë edhe të rinj, kryesisht gjimnazist a studentë. Ndaj ne sjellim në shqip disa këshilla të dobishme për ju më...

E Mira, E Keqja, Njohja, Drita

Hobe dhe pasione

Reflektim

E Mira, E Keqja, Njohja, Drita

“E Mira, E Keqja, Njohja, Drita” është shkrimi reflektim krijues nga Drita Gjaci Topjana, mësuese e Arsimit Fillor në shkollën “28 Nëntori”, Tiranë. Nga këto rreshta na sillet në vëmendje se virtytet...

Urimet më të bukura që mund t’i dërgoni njerëzve të dashur për ditëlindje

Zbavitje

SUGJERIME

Urimet më të bukura që mund t’i dërgoni njerëzve të dashur për ditëlindje

Datat e lindjes së personave tanë më të dashur janë të rëndësishme edhe për ne, prandaj mundohemi t’i zgjedhim fjalët më të bukura për t’i uruar çdo vit.